woensdag 14 april 2010

Zo moeder, zo dochter: serienummer 2


U dacht toch niet écht dat mama P geen beetje van die supermooie stof voor haarzelf had gereserveerd?
U herinnert het zich misschien niet meer, maar ooit vroeg deze moeder zich al eens af of dat wel kan, zo moeder en dochter met hetzelfde rokje. Maar voor er toen een beslissing uit de bus viel, was het bewuste stofje al niet meer te verkrijgen bij Vermiljoen. Die stofjes vliegen daar gewoon de deur uit.
De vraag bleef dus onbeantwoord. Tot nu. Of het nu kan of niet...het zal de Polkadotjes een worst wezen. Dus lopen moeder en dochter hier deze zomer met hetzelfde stofke rond hun poep. En daarmee ziet U onmiddellijk serienummer 2, persoonlijk voor U geshowd.

Hoe deze rok tot stand kwam, kunt u hier binnenkort raadplegen. Ella Montella, hij komt er aan.

Probeert U aub niet te letten of op de 'waas' die over sommige foto's hangt..'t heeft iets te maken met vettige vingertjes van kindjes die fotograaf spelen.

19 opmerkingen:

 1. Oooooh mama P, ik ga u zooooo hard nadoen! Maar misschien moet ik daar dan eerst nog een dochter voor produceren? Ik zal beginnen met zo'ne rok!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan komen we op 't volgende probleem:zo twee(ondertussen drie precies)moeders in dezelfde rok,kan dat?Want ik krijg zin om 't zelfde te doen met die stof!
  Heel schoon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig!!! En wéér een outfit compleet!
  En ja, ik krijg spijt, véél spijt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Hele mooie rokjes, ik zou bijna willen dat ik al kinderen had, maar dat staat voor pas over een heel aantal jaren op het verlanglijstje :), ach met mijn toekomstig metekind mag ik ook assorti zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind 't echt wel kunnen, moeder en kind in 't zelfde. Op een festival zag ik eens een moeder en een zoontje allebei volledig in het rood. Gaf me een twee-handen-op-één-buik-gevoel. (en handig als je je kind even kwijtspeelt: "heb je een meisje gezien met dezelfde rok aan als ik?")

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja! het kan zekers! ik vind het wel wat hebben! mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. sjeun sjeun, en het kan helemaal, zo moeder zo dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woow, echt knap!
  Ik vind dat echt sjiek mama en dochter hetzelfde stofke ;-)
  Ben benieuwd naar de verdere uitleg..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Héél mooi! Je mag trots zijn op je werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi en leuk, vind ik!
  En zo lieve foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lap, ik ging net dezelfde rok maken. En met u handleiding al helemaal. Misschien kunnen we er een spelleke van maken in Gent? Wie als eerste iemand vindt met dezelfde rok wint iets?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor mijn dochter maakte ik een kleedje uit een rest stof die overbleef na zelf een rok gemaakt te hebben.
  Dus laat maar komen die tutorial, dan doe ik dat met plezier nog eens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oké, nu ben ik helemaal overtuigd dat het geen probleem is als mama en dochter in hetzelfde rondlopen, zo schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het leuk staan, zo moeder en dochter. En het model is tenslotte wel verschillend.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, zo'n mooie rokjes weer! En ik vind ook wel dat 't kan hoor, allebei dezelfde stof..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh! Mijn vingers beginnen al te jeuken hoor, mama P! Verdikke, zo'n schoon stofke weeral... zeker nu de lente eindelijk écht begint door te breken, sta ik te popelen om mij aan dat super-rokske te wagen! De Knipmode van maart '09 ligt al klaar :-)

  En mama en dochter assorti: dat vind ik nu eens plezant, zie. Ge moet het durven hè, maar het resultaat is hier zeker geslaagd, amai! Ik kan me voorstellen dat dochterlief dat ook wel plezant vindt, zo'n beetje op de mama lijken enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk, volgende week open ik een webshop met kleding voor moeder en dochter www.matchingmymom.com, voor alle liefhebbers :-)

  BeantwoordenVerwijderen