woensdag 5 mei 2010

Zonneschijn


De 'Sunshine award' doet de ronde. En 't is een leuke award! Deze keer moeten geen 'geheimen' worden prijsgegeven.  Nee, deze award dient enkel om inspirerende bloggers eens op een voetstuk te zetten. Tof!
Kennelijk zorgt dees madam ook voor inspiratie want ze mocht de award in ontvangst nemen van Griet én van La fille Hella. Merci dames. Het is heel fijn te weten dat de creaties van de Polkadotjes U niet koud laten. Griet gaf hem voor de toffe babbels en de frisse ideeën, maar Griet wees gerust;  't is geheel wederzijds! En La Fille Hella...wat een talent! En dat op zo'n jonge leeftijd. Daar kan U niets anders dan bewondering voor hebben, net als mama P.

De award moet circuleren en dus moet mama P hem doorspelen aan bloggers die haar inspireren. Hij gaat naar...
...hoe kan het ook anders...Meisjesmama en MmeZsazsa. Deze madammen hebben hem waarschijnlijk al ettelijke keren in ontvangst mogen nemen, maar verdienen ook hier een eervolle vermelding. Zij waren, zo een jaar geleden, voor mama P namelijk dé inspiratiebron en hebben haar ontluikende naaigoesting serieus aangezwengeld. Mercikes dames, U heeft een nieuwe en o zo toffe wereld laten opengaan voor mama P.
...Vermiljoen, wiens stofkes mama P  volop inspireren tot nieuwe projectjes (en die haar zelfs in haar slaap achtervolgen) en wiens rokske mama P deed verlangen naar meer.
Naast deze 'klassiekers' in blogland ontdekte mama P onlangs dit vat vol inspiratie: Stofjes en lapjes. U moet er zeker eens gaan kijken.

De ge-awardeerden moeten deze regels naleven:
- Zet het logo van deze award in je blog/artikel
- Link terug naar de persoon van wie je de award hebt ontvangen
- Geef de award door aan zoveel bloggers als je wenst
- Link de genomineerde bloggers in je post
- Laat de genomineerde bloggers weten dat hij/zij genomineerd zijn door een berichtje na te laten op hun blog

2 opmerkingen: