zondag 18 oktober 2009

Honest crap...uhm Scrap
Bijna iedereen in Blogland heeft hem ondertussen één of meerdere keren in ontvangst mogen nemen. Ook mama P werd in de schijnwerpers gezet. Met dank aan Annelyse en Fam...leuk om opgemerkt te worden in Blogland door deze creatieve dames!
Maar je krijgt deze erkenning natuurlijk niet zomaar...er wordt wat 'first-hand information' verwacht. 
Krult jullie neus al van curieusiteit?
Tromgeroffel.....
En we zijn vertrokken. Wisten jullie al dat mama P
 1. les geeft, meer bepaald Fysica in het 5de en 6de middelbaar.
 2. al bijna 11 jaar in zonde leeft: wel 3 kinders maar niet getrouwd.
 3. uitermate content is van haar leven: ze heeft een fantastisch en uiterst geduldig lief, 3 elk op hun eigen manier wijze (op z'n gents) dochters, een halftijdse job en daardoor één dag in de week onzelfzuchtige 'ik (en klein Ptje)' tijd.
 4. na twee natuurlijke concepties n°3 niet zomaar in de schoot (edem edem?) geworpen kreeg: klein Polkadotje is uiteindelijk verwekt tijdens de 3de ICSI poging. Mama P is de dokter eeuwig dankbaar, want het is een uniek exemplaar.
 5. ochtend- en avondmens in één is...ze heeft gewoon genoeg aan 6 uur slaap.
 6. van origine Westvlaming is. Na haar studies is ze blijven plakken in Gent en vertoeft hier nu al meer dan 15 jaar. Nu krijgt ze steken in haar hart als ze er aan denkt Gent te moeten verlaten!
 7. al acht jaar (jee...is het al zo lang?) niet meer is gaan snowboarden omwille van opeenvolgende zwangerschappen, fertiliteitsbehandelingen en geboortes.
 8. soms heel bang kan worden van de onzekere toekomst...blijven we allemaal gezond en wel? blijft het geluk duren?
 9. deze zomer gaat kamperen in Kroatië. (iemand ervaring daarmee?)
 10. stikjaloers is op mensen met 'dansgenen'...ze heeft het gewoon niet in zich.
 11. hier nog een tijdje mee zou kunnen doorgaan...
Het reglement dicteert dat je deze award moet doorgeven aan 9 andere medeblogsters. Dit wordt geen makkelijke klus. Toch doet mama P een efforke om er 9 te vinden die nog niet genomineerd zijn...omdat jullie via deze weg, net als mama P zelf, misschien wat nieuwe, leuke, inspirerende blogs ontdekken die vanuit het hart en de ziel worden begeesterd? 

Hier gaan we. Tijd aan Liezelmoedertje, Lien, Kerygma, Madam Arabelle, Cisca, Blij als Mij, Guusje en Hutsefluts om iets over zichzelf te onthullen

4 opmerkingen:

 1. Misschien moest je ook nog zeggen dat 'ttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut' en van die keer dat 'ttuuuuuuut' en toen je 'ttuuuuuuuuuut'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Bombilla: sssshhhht!!

  @ Annelyse...en zo komen we nog iets te weten over jou! 't is een zalige stiel...doen dus zou ik zeggen; er zijn altijd leerkrachten wetenschappen tekort.

  BeantwoordenVerwijderen