zondag 20 juni 2010

Voor Anna


Anna is 7 en vierde vandaag haar lentefeest. Daar horen cadeautjes bij.
De laatste keer dat de Polkadotjes een weekend met Anna optrokken, had Stien dit kleedje aan. Ziet eens hoe schattig toch, die zusjes in 't zelfde stofke.

Anna vond dit wel een leuk kleedje en mama P beloofde haar ook zo eentje. Ze mocht zelf het stofje kiezen. Het meisje deed dat voortreffelijk en koos voor de Helium van Petit Pan uit het winkeltje van Vermiljoen.

En de mama van Anna, die kreeg ook iets. Die was een paar weken geleden zo lief en gastvrij. Toen de mannen samen gingen zeilen, nam deze dame hun respectievelijke vrouwen (5 stuks) en hun kroost (13 stuks) in huis.  Leute en plezier alom, zowel voor de kindjes als de mama's!
Een beetje na datum maakte mama P haar dus deze schattige Bubble Pouch van Keyka Lou, uit hetzelfde stofje als Anna haar kleedje.

14 opmerkingen:

 1. Oh, waaw, knap kleedje!
  Ik heb dat stofje ook, maar voor mezelf. Mijn kinders mogen nu werkelijk op hun kop gaan staan, maar dat krijgen ze niet :-)
  En chapeau voor S. 18 extra man in huis. Pfiew.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAT een mooi jurkje! En ook zo'n leuk stofje. Ik ga hier echt van watertanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verschrikkelijk leuk stofje!!!

  Groetjes,
  Shaula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi! En dat portemoneeke zo ne keer iets anders dan anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat het jurkje een mooi model was, dat wist ik al van de vorige keer, maar in dit stofje is het zo mogelijk nog mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik de titel las, dacht ik: voor mij?!! Maar het was voor een andere Anna. Ik gun haar natuurlijk dit mooie jurkje (dat mij nooit zou passen) en schattige portemonneetje. Hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat portemonneeke is keitof!

  En uw granny-teller trouwens ook :-) Good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En daar krijgt gij stress van!? Moar gij toch! Binnenkort zal ik u en 't kroost ook eens in huis moeten pakken, want ik wil ook wel zo'n zakske ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super!!

  Twee heel toffe dingen.
  Amaai die gaan blij geweest zijn.

  Het ziet er ook perfect genaaid uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. en zowel Anna als mama S zijn suuuuuuuuuuuperblij met een zo getalenteerde vriendin!!! En willen elk jaar wel een weekendje westhoek organiseren als daar een kleedkse-anex-pouch tegenover staat ;)(grapke)...
  kus!

  BeantwoordenVerwijderen