zaterdag 19 september 2009

Floddertje

Mama P is al een paar dagen (dit wel verspreid over een week of 2, want er moet hier ook nog gewerkt, gekuist en voor kinders gezorgd worden) bezig met een rok voor zichzelf in mekaar te steken. Het zal nog een tijdje duren eer U hiervan een logje mag verwachten, want na al die ettelijke naai-uurtjes blijkt dat HIJ TE KLEIN IS. Neenee...de heupen zijn niet op mirakuleuze wijze uitgedijd in de laatste 2 weken, deze mama heeft gewoon het patroon in de verkeerde maat overgenomen. Staat U haar toe eens goed te ******. Opnieuw beginnen dus!


Ondertussen dan maar een t-shirtje uit de "hachenem" voor Hevig Polkadotje gepimpt...kwestie van de creabehoefte te verzadigen. Mama P heeft het t-shirt transferpapier ontdekt...zalige uitvinding; kwik en iesie...in geen tijd een leuke t-shirt om het lijf! Hevig Ptje koos er meteen voor om Floddertje te vereeuwigen. Deze techniek komt de komende tijd zeker nog aan bod, U weze gewaarschuwd.

4 opmerkingen:

 1. Arhg, dat is inderdaad *****. Maar dat t-shirtje is wel heel erg leuk geworden. Geweldig toch wat met dat transferpapier kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp u volkomen !!
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke t-shirt trouwens... én leuke snoet!!

  BeantwoordenVerwijderen