woensdag 14 oktober 2009

Potloden in cadeauverpakking

Een van de vier nichtjes van de Polkadotjes  (er zit  nogal wat vrouwelijk hormoon in de familie) wordt binnen een paar weken 2 jaar. Op haar verlanglijstje staan onder meer kleurpotloden. Nu kan een zichzelf respecterend creamens kleurpotloden toch niet zomaar in een doos afgeven...het ideale moment dus om de potlodenrol slash kleurpotlodenzakske van Mme Zsazsa eens uit te proberen.

Een eerste poging met tafelzeil en een verkeerde interpretatie van de kristalheldere handleiding van Mme Zsazsa leidden alleen maar tot frustratie. Maar mama P is geen opgever.
Een tweede poging, deze keer met de superschattige roodkapjesstof (samen met het kabouterlintje gekocht op het stoffenspektakel), was wel een succes. De buitenkant werd nog wat opgepimpt met een strijkvelours applicatie van roodkapje. Mama P twijfelt nog om de naam van het kleine meisje er   ook op te 'strijkvelouren'.
De potlodenrol werd reeds gevuld met potloden...die potloden die twee keer per jaar verkocht worden in den Aldi. Megagoeie potloden; kopen dus als ze U ze nog eens ziet liggen. 

Vooraleer de potlodenrol werd ingepakt, moest ze door het jongste Polkadotje nog eens uitgebreid getest en goedgekeurd worden.


5 opmerkingen:

  1. Leukleuk! Bij mij binnenkort ook een creatie met het roodkapkesmotiefje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, via Eloleo heb ik je blog gevonden, ik heb je een award gegeven via mijn blog...ik ga jou blog zeker blijven volgen...ongelooflijk hoe je iedere dag weer nieuwe blogs kan tegenkomen! Proficiat hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi geworden, daar is ze vast blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen