woensdag 8 juli 2015

boekentip 2. bis. zachte nacht

Slaap zacht in stickly rockers

Na de creatie van dit bloesje had ik nog wat van  Zonen 09's stickly rockers over. Net genoeg om een slaapzakje te maken voor mijn metekindje dat binnenkort geboren wordt. Zo kon ik eindelijk nog eens aan de slag met Zo geknipt! 2, het naaiboek met vernuftige recepten.

Het slaapzakje vind je onder recept 19 in het boek. As usual blinkt het ontwerp uit in functionaliteit: drukknoopjes om te sluiten en een rits langs de onderkant om de baby warm te kunnen verschonen.
Slaap zacht in stickly rockers
Slaap zacht in stickly rockers

Helaas blonken mijn fotokunsten niet zo op het moment van vastleggen en moet u het maar stellen met ronduit slechte foto's want het slaapzakje is ondertussen al bij de bestemmeling. Geen herkansing dus. De kleuren zijn dan ook helemaal niet zoals het moet zijn. Voor de real stuff ga je beter af op deze foto van Silvie Bonne of ga je eens kijken bij Zonen 09.
Fabric launch Zonen 09

9 opmerkingen:

 1. Maar dat ziet er nu es een braaf kind uit zeg! Ik vind uw foto's eigenlijk best wel geslaagd hoor. Maar ja, zo een schone slaapzak, kunt ge daar eigenlijk slechte foto's van trekken? Mama was content zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag de baby op de foto al in het echt. Braaf, dat die is ;)
  De slaapzak is in het echt inderdaad nog schoner als hier op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk slaapzakje.. Heel erg mooi geworden hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, zalig!
  ik moet me dringend ook eens wagen aan die slaapzakjes want bij het zien van jouw exemplaar krijg ik weer zin in een ienemiene baby :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och, zo schattig. Ik was er weg van, en de poppenmoeder zeker ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je krijgt binnenkort een herkansing �� met een echte baby dan nog wel ��

  BeantwoordenVerwijderen