woensdag 12 mei 2010

2010 in kindertekeningen: mei


Hoe lang kan het duren voor een klein Polkadotje tijd heeft om een tekening te maken? 10 ganse dagen dus. Wel raar om zo 10 dagen tegen een witte kalender aan te kijken.
Janne tekende een boom met eendjes in, zwarte eendjes. En twee kindjes die fietsen op straat. Ze is helemaal in de ban van fietsen de laatste tijd. Waar ze het idee van de ligfiets vandaag heeft, daar heeft mama P het raden naar. En fietsen op gras gaat niet, daarom ziet U geen gras of bloemekes rond de boom.

7 opmerkingen:

 1. hoii,

  Ik heb je een award gegeven, voor meer info check mijn blog,

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fietsen op 't gras dat gaat niet... dat is een typische uitleg van een "middle child". Marie, die zou ook zo'n dingen zeggen! Ik vind die tekening trouwens echt wel schitterend voor een 6-jarige. Janne heeft dus zeker tekentalent! Van wie heeft ze dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het inderdaad wonderbaarlijk hoe goed Janne al kan tekenen. Een wiel, dat heeft die van ons nog lang niet uitgevonden bvb... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoihoi, vraagje.
  Ik wil graag eens een zakje/hoesje/ of hoe noem je dat , maken in stof voor tissues. Ik zag al wel ergens dat het zonder doos is, dat enkel de zakdoekjes er worden ingestoken. had ik die blog maar opgeschreven, want als je begint door te klikken weet je 't al gauw nimmer hé.
  Kan jij me helpen?
  anne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Just saw your new banner and it's so beautiful. When I first, and recently, discovered your blog you had the beach photo which was so lovely. I really like the changing photos you use for your banner.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Vink en Harvest...Janne heeft wel meerdere talenten. Ze kan idd heel leuk tekenen (had er nog niet bij stil gestaan van dat wiel...idd wel sterk), maar ze kan ook al lezen en rekenen. Dat belooft voor volgend jaar.

  @Emma/Mona & Pelicano, mercikes (thanks). I also like the picture...cute with the 3 girls on a row.

  @Anne...Mme Zsazsa?

  BeantwoordenVerwijderen