donderdag 19 november 2009

Oh Denneboom


Die goede oude man is nog niet langsgeweest en toch is mama P al bezig met de Kerstvoorbereidingen. U weet ook; het perfecte cadeautje vinden, dat doe je niet op één, twee, drie.

De Polkadotjes houden van mooi ingepakte cadeautjes. Dat brengt toch direct sfeer, zeg nu zelf. Aan elk cadeautje hoort een naamlabeltje en dit jaar zal dat ten huize P een gestempeld kaartje zijn. De kaartjes moeten nog gemaakt/gezocht worden, maar de stempel is klaar.

De stempelmicrobe die al een tijdje ronddwaalt in Blogland heeft dus ook hier toegeslagen. Nu ja, beter die microbe dan de Mexicaanse griep! 't Ziet er eenvoudiger uit dan het is, moet mama P eerlijkheidshalve toegeven. De kerstboom is niet perfect (ttz niet symmetrisch = hel voor een perfectionist!) but good enough voor een eerste poging.

En ja, mama P hoopt dat ook zij met een cadeautje zal verwend worden.

10 opmerkingen:

 1. O, ik vind de kerstboom net leuk, zo niet helemaal recht.
  Het zorgt voor wat schwung :o).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat ook! Dat moet niet zo symmetrisch zijn. Een echte boom is dat ook niet he. Alez, da 's mijn bescheiden mening hoor! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dat perfectioniseme, maar eigenlijk is 't net dat beetje imperfectie wat het zo uniek maakt. Ik vind het een echt schone stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem supermooi gelukt! Al die kleine priegel-details zijn niet makkelijk! En juist leuk dat die boom niet helemaal recht is idd..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind die ook heel mooi gedaan

  heb me eens aan een simpele vis gewaagd voor de koekjes en fruit van jongste dochter op school, vond dat feitelijk niet zo simpel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 't Is een mooie stempel, daar zijn we het allemaal over eens!
  Hoe ik het doe. Ik zoek een tekening naar mijn zin, want tekenen kan ik niet, print deze af en met patroonpapier neem ik de tekening of tekst over.
  Dan leg ik het patroonpapier op de stempel en ga er met een potlood langs achter over, zodat de tekening op de stempel komt te staan en dan snijden maar! Hopen dat je niet teveel wegsnijdt, want dat wil al wel eens gebeuren bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Merci dames voor jullie pogingen mij van mijn perfectionistische trekje af te helpen...'t is hopeloos vrees ik.
  Maar wees gerust, al bij al kan deze stempel mij wel bekoren hoor.

  BeantwoordenVerwijderen