zondag 1 november 2009

Koffietas Bloem


Er is er ééntje jarig...cadeautjestijd dus. Mama P hoopt dat de keitoffe, lieve, gezellige vriendin in kwestie het leuk vond om naar aanleiding van haar dag verwend te worden met wat Gentse creativiteit gefabriceerd vanuit het hart.
Lang getwijfeld wat het zou worden maar uiteindelijk gekozen voor deze 'Koffietas Bloem' van Leigh Ann van de blog 'The Object Project'. De mogelijkheden met deze bloem zijn oneindig. U kan hem gebruiken als broche, magneet, haarversiering, op uw sjakosj,  speldenkussen, op uw pennezak (als U die überhaupt nog hebt),...
Er werd, opnieuw, gekozen voor de prachtige 'rode bloempjes' stof van Vermiljoen  en dit in combinatie met een effen rode katoen. Het resultaat mag er wezen. Mama P denkt dat ze er rap eentje voor haarzelf gaat maken sé.

6 opmerkingen:

 1. Och, zo'n tof idee! Ideaal om restjes stof voor te gebruiken! Als je binnenkort nog iemand met zo'n bloem ziet rond lopen in Gent... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!!! en heel erg bedankt dat ik die gelukkige mocht zijn, heb hier al concurrentie van mijn 3 lieve dochters... ze willen ook zo een.
  Mijn kaken doen nog zeer van het lachen van gisteren. Lang geleden dat ik nog tranen gelachen had! Tot binnen 2 weken, moet zelf ook nog wat crea-en (top secret, knipoog).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Annelies, je verdient het! En nu je weet hoe je hem moet maken, heb je geen excuus meer he. Hop aan die naaimachine en binnen een half uur heb je een mama-gemaakte broche voor je drie dochters!!

  BeantwoordenVerwijderen