zondag 28 april 2013

kcw2013. day four, five and six

kcw2013. day 5 and 6 were for sewing pockets
IMG_20130428_130038

Hier zag ik het nog volledig zitten. Ik zou dat ding wel de volgende dag in een wip in mekaar naaien. 

Damn you Knippie met je onbegrijpbare instructies. Na een paar uur koppig proberen snappen wat ik moest doen en wat ventileren op facebook en consoorten smeet ik uiteindelijk dat boekje aan de kant en gebruikte ik mijn gezond verstand zoals mijn supporters aldaar suggereerden.

Drie dagen later zit ik, jawel, met 4 opgestikte zakken en moet ik nog beginnen aan de assemblage.

Gezondheidsgewijs is er ook nog niet veel beterschap te melden en dus kruip ik in mijn zetel in plaats van achter mijn naaimachine.
Kids Clothes Week Spring 2013 eindigt dus zonder afgewerkt stuk. Maar he, ik ben wel elke dag zeker een uur bezig geweest met dit ding en dat was toch de opzet van het spel.
De foto van de dochters in hun simpele rimpelrokjes werd bovendien op dag 5 nog uitgekozen door Elsie Marley om de KCW blog op te vrolijken. Need I say how proud that makes me?

kcw mission more than accomplished for me!


12 opmerkingen:

 1. Oh ik had me bijna opgeladen om eindelijk iets te gaan naaien voor mijn meisjes, stel het maar weer even uit.. Hopelijk gaat deze missie van jouw toch boven verwachting slagen...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar da's zeker: kei-goed gedaan! Ik was mee trots in uw plaats toen ik je foto zag verschijnen op Elsie's blog! En die Knippie-taal, ik begin er zelfs niet aan. Veel beterschap en veel succes met de verdere assemblage, ik supporter mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knippie taal.... Met stip nummer 1 op naai-frustratielijstje ! Desondanks ben ik toch wel heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is alvast een héél mooie opgestikte zak. Slow stitching, hier dus ook, al was dat duidelijk niet meteen het plan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zie zo al dat dit ook een geweldig stuk gaat worden, laat maar ff in de kast liggen tot je weer 100% bent en dan komt dat helemaal in orde! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht dat ik de enige was die de Knippie of Knip waardeloos vond wat uitleg betreft maar dus niet. Wat ik hier zie gaat volgens mij heeeeeeeel mooi worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik begin al niet eens meer aan de instructies van Knippie, snap er nooit een hout van... Maar de dames in hun rimpelrokjes kwamen idd prachtig in beeld op het KCW-blog, leuk hoor! Terecht dat je er trots op bent. Beterschap voor nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht dat ik de enige was die de Knippie-taal niet begreep...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dit wordt wel echt prachtig... komt helemaal goed. Benieuwd naar het resultaat (een broek?)
  veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel beterschap en met zo een mooi stofke kan dat enkel een mooi stuk worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd goed voor het zelfvertrouwen om te lezen dat ik niet alleen het Knippies niet helemaal machtig ben... Volgens mij zal het resultaat de geleverde strijd waard zijn! En die foto op de KCWblog, dat was ook mijn favoriete beeld uit die reeks, daar mag je zeker trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spannend om het eind resultaat te zien? Ik hoop dat je beter bent ondertussen??

  BeantwoordenVerwijderen