dinsdag 13 december 2011

Kerstshoppen

Het is jaarlijkse traditie:  na een drukke examenopstelperiode,  begint de rush voor de aankoop van kerstkadookes. Ik doe die dit jaar zoveel mogelijk vanuit mijn luie zetel. En wel hier:

Ik laadde mijn boodschappenmandje vol met allerlei schoons en creatiefs voor al die lieve nichtjes, neefjes en dochtertjes. En ook iets voor mezelf. Voila, dat kan ik weeral afstrepen van mijn lijstje.

Ook zin om de kerstrush te ontlopen? Op 14 december houdt De Kleine Zebra een Gratis-KerstCadeautjes-Bezorgdag! Dat wil zeggen dat, wanneer je morgen bestelt, al je kerst (en andere) aankopen kosteloos naar je worden opgestuurd. Ha, als dat niet fijn is.

7 opmerkingen:

 1. Er is maar 1 ding wat ik moeilijk vind tussen zoveel moois. Kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleine zebra staat al jarenlang bij mijn favorieten, zalige onlinewinkel hè! Goeie keuzes heb je trouwens gemaakt: de CD kocht ik vandaag ook voor mijn metekindje en de vliegtuigvaliesjes staan in tweevoud onder de kerstboom voor onze twee stoere neefjes/broers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er onlangs mijn bestelling geplaatst en vandaag gearriveerd: het brei en naaikoffertje in het tweevoud - ik was er opslag verliefd op en hoop dat de meisjes hier ook gelukkig mee zullen zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh wat een leuk shopke!! daar ga ik toch eens kijken ... alleen kijken, ik beloof het mezelf :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leve webwinkels, zeg ik dan. Altijd zoveel aangenamer. Rushen, da's voor niets goed. En 't is nog erger als er zoveel ander volk meerusht, brrr, ik mag er niet aan denken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk webwinkeltje!! Leve online shoppen :)!

  BeantwoordenVerwijderen