zaterdag 17 april 2010

Ook de stad bloeit

't Is niet alleen op de boerenbuiten dat de bomen bloesems dragen en in 't blad schieten.  Dit is wat de Polkadotjes zien vanuit hun "voorschoot grote" achtertuin, midden in de stad. Groen en ook heel wat kleur. Veel kleur.
In haar eigen achtertuin kijkt mama P liever niet, maar meer daarover later.

4 opmerkingen:

 1. Kan je geloven wat onze buren de ganse voormiddag zitten doen hebben? Eerst schets ik hun tuintje: 3/4 tegels, beige die ze dwars gelegd hebben, zodat je heel duidelijk een voegenpatroon ziet. Knal in het midden een bloempot. Dat terras wordt dagelijks geschuurd. Wanneer ze op reis zijn komt een familielid dat schuren. Deze zomer een hoogzwangere vrouw! Er staan geen meubels op hun terras want ze komen nooit buiten. En achter dat terras is er een lapje aarde waar vuilnisbakken staan en een smalle appelaar. Wel, die appelaar begon deze week wat groen te zien. Dus hebben ze die tot bijna op de stam gesnoeid. Kwestie dat het er toch niet te vrolijk zou uitzien, he.
  Onze tuin en de tuin van de andere buren ziet wel schoon groen. (Ok, als we het niet over ons bijna onbestaande gazon hebben. Tja, die groene bomen zorgen voor nogal wat schaduw.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! En moest die kerktoren er niet staan, zou ik denken dat je mijn achterbuur bent... Wij hebben juist hetzelfde muurtje rond onze tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hé! Lente in de stad, 't heeft toch ook wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, ik zou inderdaad ook zwéren dat je eigenlijk bij mij woont :) In de schaduw van Sint jacobs.. toch niet in de Oliestraat? :)

  Ik vind je heel errug leuk om lezen, keep it up, missy! :)

  BeantwoordenVerwijderen