dinsdag 29 december 2009

Erfelijk belastNet als hun ouders houden de minipolkadotjes wel van een spelleke...eigenlijk zijn  ze (net als hun ouders) redelijk verslaafd. Gedurende de vakantie werden hier al ettelijke uurtjes verspeeld. Geregeld vinden ze dan ook wel eens een spelletje in hun pakje...zo ook onder de kerstboom.
Van oma en opa kregen ze Carcasonne Junior. Een echte aanrader! Heel plezant om te zien hoe die twee oudste Polkadotjes al vol tactisch en strategisch inzicht proberen hun poppetjes weg te spelen en mama en papa zo veel mogelijk te dwarsbomen. Ze zijn duidelijk erfelijk belast.

4 opmerkingen:

 1. Ha, ha, super!!! Hier zijn ze ook al ettelijke uurtjes zoet geweest met Kiekeboe (999), Rinus Rioolrat (Haba) en Wilde vikingen (Haba). Ook echte toppers. We moeten eens omwisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! en gezellig! Als kind speelden wij ook ettelijke gezelschapsspelletjes, nu moet ik mijn man nog kunnen overtuigen want hij is helaas niet zo'n fan.
  :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij spelen hier de gewone versie + enkele uitbreidingen met ons zessen. Een enorm succes en op dit moment zeker mijn favoriete gezelschapsspel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben het gisteren nog gespeeld met de petekindjes (een tweeling van 4) en het is ECHT een leuk spel!
  Zeker een aanrader

  BeantwoordenVerwijderen