woensdag 23 december 2009

Kerstcadeautje twee

is voor de jongste broer van mama P; 8 jaar jonger, het kakkernestje van de familie (allé, toch voor er kleinkinders waren) en  nog steeds vertoevend in een wereld zonder zorgen. Mama P had zijn lotje getrokken, maar wat koopt een mens voor een jonge gast die zijn weekends vult met uitgaan, minivoetbal en dj-ën?

Een waardebon om op te doen in zijn stamcafé lag al onder de kerstboom tot mama P opeens nog een ingeving had. Haar broer maakt namelijk de helft uit van een dj-duo. Vanuit die hoek kon wel wat gefabriceerd worden.
Et voilà...na een dik uurtje zorgvuldig en uiterst precies knippen, gevolgd door een strijkbeurt was dit cadeautje klaar om ingepakt te worden:
 

Ik hoop dat U herkent dat het om een dj gaat, want er zijn toch wat details verloren gegaan omwille van onmogelijk uit te knippen uit dat strijkvelours. 

Vanachter in de nek, streek mama P nog de naam van het dj-kollektief...als broerlief in zijn platenbak zit te zoeken (doen dj's dat nog tegenwoordig?), kan 'em reclame maken voor zichzelf.
 

Het geheel werd redelijk low-profile gehouden door de kleuren ton-sur-ton te kiezen...ge weet nooit dat de nonkel van de minipolkadotjes het toch niet zo tof vindt.

En dit deed Klein Polkadotje terwijl mama P aan het knippen was:

4 opmerkingen:

 1. Schoon kleurke, alleen had ik er niet direct een dj in herkent (sorry) ; Hihih dat chocoladegezichtje om op te eten hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allé seg...dat is nu ne keer iets dat mijn oorkes niet graag horen! Tips om dit euvel te verhelpen?...opnieuw beginnen is geen optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind wel dat je het herkent, eigenlijk.
  Smakelijk boke ook, precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen tips om dat te verhelpen, zolang de persoon voor wie het bedoelt is het herkent is het goed, toch?

  BeantwoordenVerwijderen