Onder het motto 'maak ne keer iets klaar dat ongelooflijk lekker is, maar waar ge liefst niet te veel werk aan hebt' volgt hier een receptje dat één van de blogloze creavriendinnen dit weekend meehad op het STAMvriendenweekend in Alphen (NL).
NODIG voor 2 volwassen en 3 mini's:
500 g volkoren pasta, 3 courgetten, 1 chililpeper, 2 sjalotjes, 1 teentje look, oregano, pezo, geitekaas, 3 pijpajuintjes, pijnboompitten
TE VOLGEN SCENARIO:
- snij de courgetten in dobbelsteentjes
- snij de sjalotjes en de look fijn
- snij de pijpajuintjes in ringetjes
- sjalotjes en look fruiten en daarna de courgetten erbij en die laten gaar worden
- ondertussen de pasta gaar koken en pijnboompitten roosteren
- 1/2 (of meer naar smaak) fijn gesneden chilipepertje bij de courgettes doen
- afkruiden met pezo en oregano
- pasta afgieten en mengen met het courgettemengsel
- op de borden schikken
- geitekaas erover verkruimelen
- wat pijpajuintjes en pijnboompitjes erover strooien
- et voila
- nog lekkerder met een koud glas witte wijn
- smakelijk!
mmm dat ziet er goed uit!
BeantwoordenVerwijderenblij dat het heeft gesmaakt!
BeantwoordenVerwijderenIk heb hier nog zo wel een paar receptjes. Ik stuur ze binnenkort eens door.
Ziet er erg lekker uit. Ik heb het alvast op ons menu gezet voor volgende week.
BeantwoordenVerwijderenVandaag getest en meer dan goed bevonden! Bedankt voor dit recept.
BeantwoordenVerwijderenDeze avond klaar gemaakt. Heerlijk!
BeantwoordenVerwijderen