woensdag 26 augustus 2009

waarom? daarom.

Het is een ware pest, dat bloggen.

Nadat de minipolkadotjes vertrokken zijn naar dromenland, wordt de laptop vriendelijk aangespoord te checken of bloggend Vlaanderen vandaag iets nieuws te vertellen heeft. Wat een fun...het ene na het andere idee wordt in de grijze hersenmassa opgeslagen (ttz gebookmarked), zeer goed wetende dat minstens 5 mensenlevens nodig zijn om dat allemaal te kunnen 'creëren' (ondergetekende houdt van het woord 'crea').

Van hier klikt mamapolkadot door naar hier, hier, hier, hier en hier (en zo kan ze nog een tijdje doorgaan). Voor ze het weet wijst de klok bijna middernacht, krijgt haar kroost de volgende dag dus wéér geen verse stuutjes mee en ligt die hoop strijk nog steeds te wachten op wat warmte.
Serieus, het is een ware pest, dat bloggen. Zeg dat mamapolkadot het gezegd heeft.
 
Moa ja...eentje meer of minder, maakt het nog wat uit?
Dus doet ze haarzelf er ééntje cadeau. speciaal voor haarzelf. speciaal omdat de vakantie bijna voorbij is (dan heeft een mens al eens een oppepper van formaat nodig). of speciaal omdat ze binnenkort jarig is. of gewoon omdat ze er zin in heeft. 
waarom? daarom.

2 opmerkingen:

  1. héy! Ook van Gent! Leuk seg! En o zo herkenbaar, al zappend van blog tot blog gaan, niet meer wetend waar je begon en dan ineens is 't kot in de nacht!

    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ken de sitautie, en maar linken in de favorieten zetten, denk dat ik maar ergens een extra leven of twee bestel....

    BeantwoordenVerwijderen